Странице

Sunday, 21 December 2014

Prvi dan zime

Pošto je danas prvi dan zime i kako se približava i Nova godina, odlučila sam da prvi blog bude upravo o poklonima. Meni je iskreno bio problem šta kupiti upravo za drage ljude i kako izabrati prave pokone. Mislim da nema puno filozofiranja tu, zato sam se ja odlučila na verovatno svima poznat Fashion & Friends koji ima fenomenalne popuste sad. Moj izbor su Desigual tašna, Guess  novčanik, i naravno morala sam i sebe da obradujem jednim čizmama koje su mi favorite ove zime.
Mislim da ne bi bilo lepo da slikam tašnu i novčanik jer su to ipak pokloni ali evo mojih čizama :) Sledeća stvar koja me je baš obradovala a to je da sam u women secret-u našla jako slatke muške pidžame. Ima običnih kariranih (u svakakvim bojama), sa likovima iz crtaća, i konkretno moja Betmen pidžama...Tako da sam odlučila da svog dragog obradujem jednom pidžamom :) Upakovana je, ali sive boje je, na kratke rukave i sa znakom betmena...a donji deo je u malim znakovima betmena.
 
Ako mislite da to nije prava stvar za njega onda se držite one sigurne, a moja je Dove men+care Clean Comfort i Giotto.


I na kraju nam ostaju svakako oni mali i sigurni znaci pažnje. To su svakako čokolade, bombonjere, šampanjci i sitne stvari koje znate da ta osoba ne može da odbije. Ja sam izdvojila Rafaelo, šampanjac, Lindor koje sam donela iz Beča.
Hvala što čitate moj blog
Adela :*

3 comments:

 1. Hello I'am Chris From France!!
  this is not a "spam"
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  "Directory Blogspot" is 15 million visitors! .193 Country. 18000 Websites
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  Bonne Année ! Happy New Year! Feliz Año Nuevo! Buon Anno! Feliz Ano Novo! Glückliches Neues Jahr!
  for you and your entire family.
  A small gift for you
  **********************
  http://nsm08.casimages.com/img/2014/12/25//14122507483612502812823262.gif
  ******************

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. packers and movers in hyderabad We Provide Best Packers And Movers Hyderabad List for Get Free Best Quotes, Compare Charges, Save Money And Time, Household Shifting Services at ...
  packers and movers in bhubaneswar We Provide Best Packers And Movers Bhubaneswar List for Get Free Best Quotes, Compare Charges, Save Money And Time, Household Shifting Services ...
  packers and movers patna "Local Packers And Movers Patna" prompt moving, relocation and shifting services for people and corporation moving to "Patna" and round the India.

  ReplyDelete